Senin, Juni 08, 2009

#1 ; chocolate cake.

saya rasa saya nak bukak kedai kek lah ;p

okay ahad lepas saya bertungkus lumus buat kek chocolate khas untuk teman² tersayang.hihi nak tau tak siapa? nak tau ke tak nak ni?haha ;p kalau nak sila msg sy di twitter siapa yg bertuah jumpa dgn saya neh hahahaha.



*bajet artis plak kau ni*

er tak lahh ;p saya kan baik hati mesti lah nak bagitahu saya jumpa siapa kan? hihi oh oh saya dh berjaya jumpa dgn bakal suami saya yang kacak, dh 3 or 4 bulan ta jumpa =.= tapi saya syg dia hihi ;p dan juga artis di dunia belog neh hahahahaha

*korg sedap tak kek tu? nak buat bisnes neh kene bagi korg test dlu an,nnt leh promote hihi ;p

er. selanjutnyaa? saya sambung nanti sbb picc dkt dorg hihi

update

comment dr mereka, hihi

R a r a ;thankyouu tau cake tu sedappppp sgttttt ! mama, kakak and family i semua sukaaaa :D

@sickchild72 ; SESUAIIIIIIIIIIIIII. SEDAPPPP GILOS. akmall abeskan. bengang gila aku.

37 komentar:

  1. nampak menggoda sungguh ynn.
    konfom u bukak kedai kek i dtg selalu, haha:D

    BalasHapus
  2. deena.

    hahaha sure? nnt u tnggu komen gadis yg i dating today tauu? nnt i update ape rasa die kah kah kah ;p

    kalau u dtg slalu, sure i bg diskaun tau ;p

    BalasHapus
  3. realy? okeh, set. u cepat2 bukak kedai, tak sabar I rasenye:D

    BalasHapus
  4. wah kek ni besh
    nsb bek cikyana terer gk wt kek
    hahahaha

    pape pun
    bukak kedai kek nnti
    jgn lpe bitau yer :)

    BalasHapus
  5. deena.

    hihi thnx menyapot i tau hihi i.allah nnt i mst invite u kot mse mjlis pembukaan kedai kek i, siap kasi membership card utk u tau haha ;p

    BalasHapus
  6. cik yana.

    hahahaha tu la psl, kalau cik yana ta pandai buat cake, mst ynn pksa beli tauu ;p eceh

    i/allah,siap invite u dtg mjlis pbukaan tau hihi

    BalasHapus
  7. eazy.

    nak ckit?hee bole2 tapi ynn dh bg dkt teman2 tesyg la mse dating td =.=

    tu pn sedih gk sbb bg dorg satu bekas je =.=

    BalasHapus
  8. Nampak cam sedap. Dah lama tak makan kek cokelat =)

    BalasHapus
  9. Ohoh !

    Kak Ynn nak buka kedai kekkan ? ;) Heeheheehe..Mesti ramai pelanggan datang ke kedai kek akak nanti.wooo~sedapnya kek coklat tu.nak sikit.kalau kak ynn buat mesti sedap.:)

    BalasHapus
  10. blinkky.

    hihi nmpk je kot, cuba rse dlu eceh ;p

    BalasHapus
  11. bkak lah kedai kek tuh..

    leh dtp kek free kan kalo ekino g sne nnt??...errrrr :D hihi

    sdap nye dpt mkn kek coklat!! :D

    BalasHapus
  12. farah.

    hihi kdg2 x jadi, hrp2 kali ni menjadi la hee

    BalasHapus
  13. ekino.

    free? koma ynn nnt nk buat je kek sbb kene bg free ;p

    err, x mkn lg kot nnt tryy la,dtg umah ynn eh ;p

    BalasHapus
  14. mesti menjadi! :D

    Sebab akakkan chef kitorang!Akaklah blogger yang kitorang tau pandai buat kek!Farah tetap sokong akak.Ececewah!:DTapi,betul tahu!

    BalasHapus
  15. farah.

    hahahah =.= mane ade la, rmai lg kot yg teror dr kak ynn, er kak ynn malas2 lg hihi ;p

    BalasHapus
  16. lapanye..
    serta merta mengidam kek coklat

    BalasHapus
  17. ain.

    heeee mengidam? aiyoma susah la nnt ynn kene buatkn untuk ain hik2

    BalasHapus
  18. amboi sedapnya... huhuhu

    BalasHapus
  19. adol.

    bru tgk gmba je kot hihi ;p

    BalasHapus
  20. 1st of all thanx invite aku ke perjumpaan blogger yg tak seberapa.. tapi aku hepi dpt jumpa eny... hehehe... aku pon sebenarnya tak taw yg ko pon ada... yg aku taw eny ajak aku jumpa, pastu ada rara skali... tapi mmg best kek ko tuh.. ape agi wat la bisnes kat blog eny tuh.. hahaha... aku tak sabo nak usha gambo sebenarnya...

    BalasHapus
  21. wahwahwahhh..
    ko pndai wat kek coklat ea?
    aku klu dah ade yg instant tu reti la..hehe..

    BalasHapus
  22. huhu!!
    giler terangkat tngok kek!1
    confirm sedap..
    nk juga..
    saya suka cklat..
    meleleh air liur!1
    x____x

    BalasHapus
  23. KV.

    haha aku tau pn lepas rara ckp, tekejut gk an =.= sbb ingt nk triple date tp tu la akmall xde plk :( haih sedih gila huk

    tp thnx la weh sudi gk nk dtg rumah aku huhu =.=

    BalasHapus
  24. PMJ.

    hahahahaha pnjng sgt la weh nama =.=
    hihi sng nye buat kek tu tp sbb tu secret recipe so xdpt den nak share =.=

    BalasHapus
  25. faiz.

    hihi nak gak? aiseh tnggu la nnt mjlis pembukaan kedai kek tu nnt hik2 ;p

    BalasHapus
  26. nur liyana binti ainul! saya mahu juga ;p

    BalasHapus
  27. blowie.

    er nak jgk? boleh2 rm 12 satu bekas ;p

    BalasHapus
  28. ynn,

    boleh minta resepi... jgn marah ah sebab akak makan kek tu memang amat sedap sgt.

    Kalau ingat balik boleh meleleh air liur... akak sempat makan 3 suap je.. hehe

    BalasHapus
  29. kak cujie.

    hihi resipi? ynn xbole bg sbb cake ni business mama hik2 so nnt xsecret recipi la ecehhh ;p

    btw thnx kak cujie, if kak cujie nk tempah, teringin nak mkn byk2 bole order dgn ynn, hik2

    BalasHapus
  30. pergh... gle kek coklat. sdp syealll

    BalasHapus
  31. neon.

    hahahaha leleh?hati2 nnt msuk celah2 keyoard nghaha

    ubey.

    sdp mmg sdp ohh, lg2 kalo ko da rse nghaha ;p

    BalasHapus
  32. bebi. i ghairah ah tgk kek ni. haha

    BalasHapus
  33. aida.

    sygggg, sorry la buat u ghairah =.= nanti kita jumpaaaa i bg u diskaun ahahahahaha ;p

    BalasHapus
  34. i pernah buta choc moist cake.
    tak jadi tahu x, siap hangus lagi.
    hehe

    p/s : okay bila nak buat kan unt i pulak???

    BalasHapus
  35. dianna.

    i punya tayah bakar tauuu, jst kukus je hihi ohh kalau u nk bole je order hihi ;p

    eh eh kalau kite meet up, i/allah i buatkn utk u tauu

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading