Sabtu, September 05, 2009

resipi nasi tomato mabeles.


ramadhan ke 14
.

hari ini saya keseorangan selepas zati pulang ke rumah dengan intan payung dan ika keluar berbuka bersama suaminya tercinta abang bee. HAHAHAHA. i pegi bazar secara solo, beli belah makanan dan i rasa bila pergi secara solo i dapat beli makanan dengan kuantiti yang sikit HAK HAK HAK. nampak sangat selalunya boros tsk T____________T



tapi tak apa, malam buta ini i nak bagi tahu i beli nasi tomato yang mabeles. sedap gila sampai menjilat jari kaki heh. serius tak menyesal kalau beli. mula² i rasa macam sikit je nasi tomato dia neh, sebab dia guna polystrine yg saiz m tapi bila i makan, i dpt rasakan yang i dah macam ular sawa bunting mencari port untuk beranak HAK HAK HAK.

ehem² alhamdullilah selesai sudah hari yang ke-14 kita berpuasa. heh so far belum cuti lagi. dan berharap dapat puasa scr full fuhhh. eny and rara masing² dah ambil cuti awal² tapi si eny semangat makan maggi bawah meja, takpa i faham nafsu dia macam mana HAK HAK HAK.

okay, sekarang dh balik gombak. cuti 3 hari ma :P tapi i ada banyak gila asgment kene submit nxt week. tekanan i tau bila mana i kene fikir pasal asgment dan juga tugasan di rumah untuk buat chocolate cookis heh T_____________T

*boring gila entry ni, cuma sekadar mentunjuk gambar nasi tomato mabeles kepada anda? anda suka? hak hak hak

Notaik;

heh, mana ada resipi saja je i kasi gempak HAHAHHAHA T_________T

25 komentar:

  1. nasi tomato . nyummy nya ! lapar T________T

    BalasHapus
  2. rara.

    hoii i pn lapar tgk nasi tomato ini tsk T_______________T

    apasal tah sedap sgt haih. u cpt msk untuk i hihi

    BalasHapus
  3. wah ni live blogging nih hebatnya ko, jilat skrin laptop ni leh rasa tak tomato dia haha

    BalasHapus
  4. nanti esok mesti u cuti. kahkahkah. *gelak jahat*

    BalasHapus
  5. juju.

    aik live blogging mana pulak u ni syggg? sekeh kang tau la HAHA ko ni nk jejilat scrn lapptop plk isk

    dh la aku tepengaruh ngn roti oblong skrg T_______________T tlggg tlgg mengidam oblong tsk

    BalasHapus
  6. taz.

    u jgn laaa hoi sekeh kang T_____________T

    i nk full i nk full HAHHAHA pdhal dh psg niat nk cuti sminggu sblum raya haha :P

    BalasHapus
  7. pergh.. terliur la tgk.. dugaan tul..

    BalasHapus
  8. boss.

    takpa nanti berbuka cari lah nasi tomato. KAH KAH KAH

    BalasHapus
  9. shahrul. :P

    nak ka? boleh bolehh, amik pic itu cepattt print la ey :D HAHAHA

    BalasHapus
  10. i baru 5 hari puasa..macam mana nih??haha

    BalasHapus
  11. damn! kenapa la aku gi baca post ni waktu pagi T_T

    tergugat puasa eden :P
    hahahaha.

    sian tau perut azwan ali ni,dh berbunyik bunyik :P

    BalasHapus
  12. waaa gambar nampak sedapppp. mane resepi. tipu tipu. hehe

    BalasHapus
  13. Eh eh ingatkan ada resepi betul, dah semangat pegang periuk dengan gas kat depan laptop ni :P

    BalasHapus
  14. hoi kenapa banned ip i dekat shoutbox ? dah lah celcom broadband shared ip :((

    BalasHapus
  15. alamak...
    terbaca lepas bukak puasa,
    so x terliur plak tengok..
    haha..

    BalasHapus
  16. nasib baik dah buka puasa..kalau tak ada kang .....

    kerak keruk kerak keruk..bunyi perut ni...

    BalasHapus
  17. luvlydiyana.

    haha 5 hari puasaa? wah lama okay yunk u cuti. hiks :P

    BalasHapus
  18. blowie.

    hahahaaa. kesian perut azwan ali yg kurus ni T___________T jgn sedih ey azwan ali. hahahahaha

    BalasHapus
  19. dianna.

    hahaha gambar itu la resipi menyedapkan mskan. hahahah :P
    ehhh u dh buat belum roti bandung beradu tuuu? :P

    BalasHapus
  20. MK.

    hahahaha dh siap pegang periuk ngn gas je? bwg, kunyit halia takda ka? hiks

    BalasHapus
  21. alisa.

    fuhh kalau u yg rasa sndiri, confirm percaya yg i ckp nasi tomato ituwww sgt mabeles. hahahaha

    BalasHapus
  22. azah.

    takpaa, siang2 rajin2 la dtg belog ini yaa, biaq teliur skettt ahahhahaa

    BalasHapus
  23. dilot.

    ahahaha rjin2 dtg eyy waktu siang hahaha :P

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading