Sabtu, Mei 22, 2010

ai nak colgate bang, bukan kongkeks.

selamat pagi.

AGAGAGAGAGA gua rasa macam nak bergelak je lepas baca belog hellioz ( susah nama yu nok tapi tak apa i bagi trafik free dkt yu ) and and sambil tu layan tweet lagi dengan amoi, fazreen, incfez, topo, scromix sambil mengumpat. cuba bayangkan 2 gadis mengumpat dengan 4 lelaki (T_T) haaaaa lepas tu layan email dapat pulak cerita mungek ni lagi lah ketat perut aku T_______T

AMARAN : *ini entry terlampau sudah.




Ada sepasang suami isteri yg duduk dikampung. Oleh kerana rumah mereka yg terlalu berdekatan dgn jiran tetangga. Maka si suami yang nakal ini pun mengajar bahasa yg jarang digunakan oleh tetangganya. Isteri beliau yg sengau sentiasa menurut kata kata suami nya itu.

So suatu hari suami nya berkata..

"Yang, kalau i cakap kongkek maknanya..kita main yer"

Isterinya mengangguk sahaja..

Dan pada malam itu si suami kegersangan dan bertanya pada isterinya '

"Kongkek boleh tak yang?'

Si isteri pun 'ok'

Setelah penat projek, mereka pun mandi bersama.

Waktu mandi isteri nya yg sengau itu pun berkata

'Yang nak kongkek'

Beliau pun terperanjat tapi oleh kerana sayangkan isterinya beliau pun 'buat projek' kat toilet itu. Isterinya pun membiarkan sahaja..

Setelah abis isterinya mandi dan berkata dgn suami nya

'Yang nak kongkek'

Suami nya berkata.. 'lah tak puas lagi ke?'

Isterinya menggeleng gelengkan kepala sambil berkata

'Kong kek! Kongkek! Kongkek!

Si suami got no choice pun melakukan lagi..

Selepas itu isterinya berkata..

'Bole tak awak kasi saya kongkek'

Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya. Apabila beliau hendak start lagi isterinya pun menahannya

Saya bukan nak kongkek

Saya nakk


67 komentar:

  1. adoii(T_______T)

    dah lama tak dengar perkataan tu..

    BalasHapus
  2. HAHAHAHAHA!! adoiyay. entry melucah pulak tgh2 mlm nih. ;p kelakar!

    BalasHapus
  3. fina.

    perkataan kolget kan? i pun AGAGAG ;p

    BalasHapus
  4. tqa.

    mana ada lucahhh T_T tak baik tau AGAGGAGA

    BalasHapus
  5. hahaha .
    sengal lorh .
    kne tulis 18tahun ke atas jep bley bce . haha

    BalasHapus
  6. lassie.

    HAAH lh 18tahun saja :( tsk lassie dh 18 ke belummm?

    drunbella.

    shian dia kene buli ngn suami sndiri T_T

    BalasHapus
  7. hahaha gila lah yang dia pun buat tataw je suami dia cmtu.ekekeke :P

    BalasHapus
  8. gagagga.. lawak tak leh blah.
    aku otak kuning same.
    gi toilet jap, rendam otak ngan clorox

    BalasHapus
  9. hud.

    dia tgh sedap AGAGGA ishh sengal betul lh siapa yg kasi email ni

    BalasHapus
  10. maryam.

    jom lah sama sama cuci otak jom T_________T

    BalasHapus
  11. hhahahahaha! kelakar doe

    BalasHapus
  12. kiddo.

    okay mengarut cerita ni T_T

    BalasHapus
  13. paeh.

    suka eh? AGAGGAA sian lh bini dia T_T

    BalasHapus
  14. wakaka pecah perut, lawak giler..KONGKEK/colgate... ;p

    BalasHapus
  15. bhahahaha, bapak lah kelakar !! :D

    BalasHapus
  16. wah jgn disangka sengau nafsu tak kuat. hahahaha.

    BalasHapus
  17. otakketat.

    sayangg, lu ada sikit sengau kan? AGAGAGAGAGGAGAA

    / style gua gelak skrg dh ada mcm lady gaga tak?

    BalasHapus
  18. isteri dia sengau ke? x reti cakap colgate? haha

    BalasHapus
  19. gila! ini GILA!
    ini STYLE GILE!
    gyahahahhahahakalo

    kewlgate bole?

    BalasHapus
  20. .entry org dewasa sungguh!

    .eh, i dah dewasa la
    .nk bace smula lahh ;p

    BalasHapus
  21. ishhhhhh.. patut letak label 18PL ok? heheee

    BalasHapus
  22. saya pun suke.... wakakakaka..

    BalasHapus
  23. erk.. apekah persamaan bunyi kongkek dan colgate?

    BalasHapus
  24. ada2 jek cerita kamu ye cik ynn..hahhahaha..

    BalasHapus
  25. mesti laki tu malu kan. yg bini tu pun, tak melawan. mmg nampak sgt dia pun sangap kam T^T

    BalasHapus
  26. hahaha..ades..lawak..lucah²..hahha

    BalasHapus
  27. ahahahaha..sungguh pelat si isteri tersebot..bhahahaha

    BalasHapus
  28. ahaha adoyai..lawak tol...sakit pewot aku gelak...kongkek...sengau...waakka =))

    BalasHapus
  29. Kongkek?..
    acik,saya nk colgate lah bkn kongek..
    hahaha..

    BalasHapus
  30. hahahaha... jenuh dan kesian betul la kat si suami tue kan..... ;-)

    BalasHapus
  31. Wakakakaa.... lawak orang dewasa nie....haish...

    BalasHapus
  32. Hmmm... promosi percuma untuk produk jenama COLGATE....

    BalasHapus
  33. hakhak...baru taw kongkek tu ape..lol entry ni buat aku senyum lebar taw..hakhak

    BalasHapus
  34. kongkek tu bahasa apa?? tak pernah dengar pun..

    erkk entri ni dah menaikkan semangat untuk cepat kahwin haha

    BalasHapus
  35. aku ase cam kenal jerk ayat kongkek ko wat en3 neh:p

    p/s: bagus la dah paham maksud kongkek tuh, dulu sibuk duk tanya kat fb :p

    BalasHapus
  36. @pauhputik

    alamakk dlu aku ada tanya eh? T_T lepas baca ni baru aku phm lepas tu tegelak tp lupa aku ada tanya korg aritu hiks

    BalasHapus
  37. @Fitrihadi.com

    saya pun tak pernah dengar bila baca baru macam phm <3

    BalasHapus
  38. @rObin@ayuE

    haaa jangan lebar sangat nanti terkoyak bibir tauu AGAGAGA

    BalasHapus
  39. @ayuna

    AGAGAGGAGAA

    saya ada darlie je T_T

    BalasHapus
  40. @neyra shazeyra

    sikit saja sengal sengal T_________T org yg buat cerita ni lagi super sengal adoi gelak2

    BalasHapus
  41. @intanurulfateha (◡‿◡✿)

    haaa intan umur berapa? tak boleh tak boleh intan tak boleh baca :(

    BalasHapus
  42. @hellioz

    tapi an saye tak segila awak T____________T

    BalasHapus
  43. hahaha.akak tak kesian kat saye ke.? tengahhari camni dah buat aku gelak.. adoi.. senak perut.. hhaha..

    BalasHapus
  44. @MrSup

    ala akak cian tapi cam cucah lah rashe macam nak share jew citew niew dekat shume oranggg

    *AKAK mereng T_T

    BalasHapus
  45. @Liyanaa.


    ahaha.. tape2..leh ilangkan stress..

    *ni pun x abih lg gelak ni..huhu

    BalasHapus
  46. @MrSup

    heee sbr sbr jangan gelak byk sgt nanti nangis pulak T_T

    BalasHapus
  47. haha.siut pnye crite .ending yg hebat .haha

    BalasHapus
  48. hahhahahhahahhahahahha
    *terkedu
    :))

    BalasHapus
  49. pergh...
    lepas nie banyak lah keyword-keyword yang tuttt masuk blog ko...hihi

    BalasHapus
  50. habes semua keyword nkal masuk nanti

    BalasHapus
  51. @Legasi Piston Pecah

    haaaa keyword apa ni? i kan tengah cakap pasal kongkeks T_T

    BalasHapus
  52. @neyra shazeyra

    haaa ni apa pulak keyword ni? T_T

    BalasHapus
  53. @full of love,keyna


    amboi dia amboi dia phewitt ;p suka sgt dia tuuu

    BalasHapus
  54. hahahaha lucah giler :DD

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading