Senin, Mei 10, 2010

gambar mia sara nasuha @ amani waktu gebu gebu.

selamat tengahari.

entry ini i saja nak post sebab geli tengok gambar makcik kepala berulat dekat bawah lepas tu sambil sambil balas komen i singgah belog ain budak jahat baik lepastu nampak dia post gambar mia sara nasuha waktu gebu. T__________T



GEBU GILAAAAAAA.


pipi dia labuhhh. sampai mencecah dagu HAHA


perut dia bulat gilaaa. putih gebu pulak



skrg dah slimmmm :P


miaaa, kakak yiyin rasa nak makan awak waktu awak gebu T__________T

nanti nak cakap dekat fwz, "b, kita framekan gambar mia ni ey, biar anak kita comel gebu mcm mia HAHAHA"

minggu ini minggu terakhir adamaya. btw hari sabtu hari tu masa keluar dgn fwz, dia kutuk gila si adam tu. dia kata kalau ada lelaki dayus macam tu makin banyak maksiat lah gamaknya. lepastu i cakap kalau ada lelaki lain suka i, tapi i suka dua dua macam mana? terus kene ehem dgn dia T_T

Credit : kami peminat adik mia sara

35 komentar:

  1. hehehe comel betul adik kite sowang ni..dah jadik anak dara nanti musti comel gila..

    BalasHapus
  2. atiekah.

    msti dia ramai peminat and harap dia tak belagak bila dh membesar bagai johan T_________T

    BalasHapus
  3. pipi dia mmg labuh kan/ i tgk gmbr mak dia tunjuk perut masa pregnant., ya allah bulat

    BalasHapus
  4. eyra.

    ada kaaa? dkt fb tu ey? nak tgkk !! HAHA

    BalasHapus
  5. sangat gebush si budak ini..cumell..

    BalasHapus
  6. deena.

    kak, geram gila kan? rasa macam nak ada anak comel mcm dia skrg lepas tu siap buat pages kami peminat anak yiyin WAHHH BAJETNYA SAYA T_T

    BalasHapus
  7. haduii laaa...comelnyaaaaaa T________T

    BalasHapus
  8. goshhh
    budak nie chomel betullaaaaa.
    KAKAKA

    ciptaan tuhan semua chantek:)

    BalasHapus
  9. hahaha. comel sangat laa mia sara ni.
    nanti besar mesti cantiklah! :)

    BalasHapus
  10. pp saya lebih kurg cmtu kot. ;p

    BalasHapus
  11. mesti lepas ini semua orang nak ada baby comel macam ini HA HA HA T_T

    BalasHapus
  12. perghh laju je bab2 tuh ek? dlm fb bapak dia

    cari dlm album ni: http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=2891&id=100000306500340

    BalasHapus
  13. ni haa. tak nmpk2 ke? nii haa. da tayang ni. haihh rasa nak lempang je si mia ni. somel sgt!

    BalasHapus
  14. eyra.

    GILA LAHHH HAHAA eyy comel gilaa mia sara ni T____________T

    nisa.

    hoi jangan lempang nnt muka dia merah lagi bertambah comel HAHAHA

    BalasHapus
  15. acikk..
    gebu nye mia sara..
    kompem laa anak acik nnty gebu2..
    kite doakan acik dpt anak yg di idam2 kn,yg comel2 gebu..
    aminn~
    :)

    BalasHapus
  16. ayunaaaaa

    amin aminnn. uyoo bestnyaaa T_________T nak gebu gebu sampai besa pun gebu HAHA nnt acik jadi makcik dia and afiq jadi pakcik eh HAHA

    BalasHapus
  17. wahhh geramnye tengok mia ni, comel gilos~ ♥

    BalasHapus
  18. hahahah. ;p i budak baik tau u. uhuuu, memang comel gile kan. rase nak gigitttt

    BalasHapus
  19. ain

    u budak jahattt :P HAHA

    BalasHapus
  20. chumel nyer mia nie.. haissh,, geram3

    BalasHapus
  21. salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

    kalau ada waktu mampir ya ke blog aku?? :)

    BalasHapus
  22. tension pulak tengok ade creature comel macam beliau ni HAHA. ye lahhhh, time baby lagi kiuuuuuuut! macam nak cubit kuat kuat sampai lebam wakaka.

    BalasHapus
  23. mia sara nasuha ni anak sape?

    BalasHapus
  24. apasal lah si kenit ni comel gila! suka dia :)

    BalasHapus
  25. mia ni memang lawa since kecik2 lagi. comel!

    BalasHapus
  26. tadi dah komen tp error lak. xsure success ke x :(
    mia mmg comel dari kecik!untuk mak die ade aset camni,hahahaha

    BalasHapus
  27. eee...geramm..mmg minat gler adek mia,,

    BalasHapus
  28. aq xpernh ag tgk budk secomel adek mia kita niy .mmg cute ! ^-^ ..gud luk mia !!skung dh slim ya ?? :)

    BalasHapus
  29. mia mmng comel....
    mia ank kcukn ge?
    mcm budk KOREA laa....
    comel betul mia nih.... :)

    BalasHapus
  30. EMM....MIA NY CHUMEL TOL R...

    BalasHapus
  31. MIA NPEW CHUMEL CGAT....CAM kcukn jew....

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading