Senin, November 01, 2010

Terima kasih irine nadia marcello. saya gembira.

Selamat malam

hari ini baru lah ada semangat balik nak berblog, lepas berjaya meng-format laptop delly saya yang dah empat tahun ini rasanya, dah berapa kali heh aku format? aku pun lupa, adalah enam kali lebih format kot KAH KAH KAH semuanya abang saya yang buat, saya je cakap nak format lah nak belajar lah last last aku suruh abang aku buat semua. entah apa apa entah budak IT macam ni tak reti format (siapa berani cakap macam ni sembelit dia T_T)



lepas itu, dah format lappy, dah happy sangat sangat dah tiba tiba bukan sahaja lappy kene format, pendrive pun kene format LOL masa itu bukan saya happy dah meraung terus tahu tak? (T_T) sedihnya hidup ini. semua gambar saya dah masukkan dalam satu folder dan gambar gambar ipad yang sepatutnya saya serahkan dekat exabytes pun sudah tiada. bila tiada, maka akan bertambah lagi beberapa hari untuk update pasal ipad (T_T)

sebab itu lah belog macam tak terjaga. orang datang sapa saya pun saya tak datang jengah balik. apa lah liyana lunia ini sombong sangat (T_T) tak tak, harap sangat jangan lah cakap saya sombong. saya sedih sangat ini. tsk

kemudian cerita pasal irine nadia (tiba tiba nak cerita pasal irine pulak HAHA) , siapa je belum kenal dia? boleh mengaku sekarang , last week irine buat promotion , rm10 untuk sebulan tempek banner dekat belog dia. HOI mana boleh lepas, belog dia sangat femes, malah dia sangat friendly, malah dia sangat lawa, malah dia sangat comel ( irine, tambah 5tahun tau? HAHA) dah lah murah rm10 , belog freak saya pun 10 hengget saya charge, kemudian irine minta saya bagi tahu how the result, so far sy happy sgt. terima kasih irine. harap dapat lah promote banner saya dekat situ sampai bila bila with the same price (HAHAHA)



referal dari irine nadia marcello, baru dua hari sahaja dah dapat banyak macam tu.mantap kan ?
tak lupa juga untuk referal last week dari mereka,

http://memorianna.blogspot.com/
http://syafasyafo.blogspot.com/
http://sumijelly.com/
http://kupasrah.blogspot.com/2010/10/macam-mana-nak-buat-warna-blockqoute.html
http://faazmi.blogspot.com/p/tutorials_28.html
http://sitimaisarahzulhaimi.blogspot.com/p/tutorials.html
actually cerita pasal sewa banner, saya memang jenis suka sewa kan banner dekat mana mana belog yang saya rasa berpotensi untuk melariskan blog even saya tak update, so ada lah blog blog yang tawarkan harga serendah rm5 and semahal rm50. sebagai student waktu tu mana lah mampu nak ambil yang rm50 kan? tapi yakin yang belog saya boleh ada pelawat, saya pun beli lah even mahal GILA TETAPI ternyata duit saya tu lebur macam tu sahaja, tiada langsung referal dari beliau yang dikasihi yang saya yakin mampu mempromote kan belog saya itu. HAIH rasa macam menyesal aku habiskan duit tetapi tak ada hasil. malas aku nak cakap belog mana kan? buat apa nak burukkan blogger lain betul tak? jadi kita hanya berkias kasih sahaja, siapa lah makan cili dia boleh rasa pedas macam mana.

sebab itu saya yakin dengan rm10, saya mampu bagi seorang dua pelawat kepada orang yang nak promosikan banner mereka di sidebar gigi. saya harap rm10 itu berbaloi kepada mereka daripada rm50 yang lansung tak berbaloi tersebut. haih T___________T

siapa berminat untuk promote belog anda di belog freak saya ini, boleh contact saya , saya tak makan orang pun HAHA :)

UPDATE
siapa nak banner cun macam banner ailyl, boleh click sini, berurusan dengan encik ayeem ye :DDD
okai bai.

31 komentar:

  1. wahhh ini memang trafik pecah empangan dah ni..tahniah!!

    BalasHapus
  2. gua baru je lawat blog irine. hehe~

    BalasHapus
  3. @Fitrihadi

    whahahaaa :P dpt pulak harga promotion. nasib baik lah tp nxt month dh lain harga. harap mampu la nk byr HAHAHAHA :P

    btw caye mmg adore belog irine sgt sgt, visitor boleh cecah 400ratus sekali update. *berpeluh

    BalasHapus
  4. @chentaMAYA

    HAHA smua blogger aku rasa mesti kenal irine nadia kan? :D

    BalasHapus
  5. wah! berbaloi-baloi.. terus aku rasa macam nak letak banner kat blog beliau ler. huhu.. masih rm10 ke? ke dah tutup?

    pasal sewa tapak iklan kat blog ni.. nak kena tgk juga, berapa byk iklan yg menepek kat blog tu.. kalau byk sangat, memang susah sket nk tarik perhatian.. malah visitor blog tu pun langsung tak pandang kot. huhu.. sbb tu kalau aku nak letak iklan kat blog org, aku tgk dulu berapa byk iklan yg dia hadkan.. kalau unlimited, memang aku takkan tempah walaupun blog tu FEMES giler.

    lg 1, kalau nak org klik banner kita.. banner kenalah cuna dan ada sentimental value utk menarik minat para pengklik. hee..

    BalasHapus
  6. hhaha fuhh fuhh mmg gempak lah!
    i nak lah duk dekat blog freak u ni
    =D
    *pstt gurau aje*

    BalasHapus
  7. sila buat tutorial cmne nak buat banner. lagi2 mcm ailyl tu yang ada button enter. pleaseeeeee. haha :P

    BalasHapus
  8. promote banner kat blog kak ynn sgt berbaloi2
    suka!!! :D

    BalasHapus
  9. lu kalau wat entri pasal gua pasti trafik sehari cecah 1juta dalam masa 3 hari berturut2

    BalasHapus
  10. meh la gossip2 blog mana yg rm50 tu? mahai toi! haha

    BalasHapus
  11. untung2

    blog aku lak byk dr blog ajwin

    even takde banner pon

    hohohoh

    BalasHapus
  12. perghh nak jugak lah . *tibe2

    BalasHapus
  13. ngehehhehehehe.... :P
    trima kaseh kerana melabur di irinenadia.blogspot.com


    haha

    BalasHapus
  14. @Azizwan

    itu promotion maa,belum tahu hrga sebenar lagi HAHA

    haha mcm yg aku ckp kt atas ni, xsampai 4 orang pun yang beriklan aku rasa, tapi mungkin dia seting mcm pelik so org tak nampak banner ke cmne pun aku tatau HAHAH

    btw banner aku cun x? HAHAHA

    BalasHapus
  15. @Huda Luna

    meh duduk cepat, guna lappy u tauu duduk ats screen tu HAHA

    BalasHapus
  16. @MOFASAD

    meh la buat something yg saya boleh cerita psl awk :P

    BalasHapus
  17. @Ery Farieha

    haha sbb ajwin buat entry psl ko nyahh :P jeles mak tauwwww

    BalasHapus
  18. @liyana aziz

    caye ade bg link kalau kalau awk nk buat banner dgn harga rm10 :D

    BalasHapus
  19. @SENORITA ZATY

    waa sama ka? tang mana yg sama tu? tp irine punya mantap sgt T____T

    BalasHapus
  20. @Irine Nadia MaRceLLo

    HAHA nasib baik tak melebur T__T sama sama irine, harap masih mampu untuk berada di situ HAHAHA

    BalasHapus
  21. Wahh..mantapla..pelaburan yg sgt nampak profitnye di situu..hehe..

    BalasHapus
  22. ynnnn.sober sober aku tgk ko nye traffik yg gempakkk tuhh ynn oiii.jelessss giler bai.sambung soberrrr.:(

    BalasHapus
  23. hah apakah ? ta faham la yunx. hadoii. T___T

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading