Sabtu, November 06, 2010

Free Software ; Screen Cleaner untuk screen kompiter anda.

Selamat malam,

kau orang pernah tak rasa macam nak jilat screen laptop sebab screen laptop kau orang tak bersih, berhabuk, dan paling annoying sekali bila ada TAPAK TANGAN ANAK SEDARA ENGKAU DEKAT SCREEN but malas nak pergi ambil mister muscle atau ajax fabuloso untuk lap dekat screen laptop kau orang? ada tak rasa macam tu? ada tak? ada ke tidakkkkkkkkkk (?)



baik lah, sedang saya berjalan jalan di sekitar laman sesawang (WKAKAKA) saya telah menemui sejenis software untuk membersihkan screen laptop atau kompiter anda tanpa susah susah pergi cari kain buruk atau ajax fabulouso atau apa sahaja lah benda yang boleh menghilangkan segala kekotoron dan kecelaan tersebut.

er, orang macam saya sangat lah suka sebab tangan tak payah lap screen laptop, software ini akan lap kan screen anda dengan gembira . anda cuma online sahaja.

(picit gambar untuk mendownload software screen cleaning tersebut atau click sini pun boleh. PERCUMA SAHAJA)
jangan lupa bagi feedback ya, sebab saya mahu tahu hasil dia HAHAHaHahahaHAHa
okai bai.

54 komentar:

  1. ynnn !!!!!!!!!!!!!
    terkjot aww .
    tp mcm tak bersih lagi lerh .
    mcm mane ni ?

    BalasHapus
  2. terkejut den..
    adeh nasib baik xda sakit jantung.. Haha!! :P

    BalasHapus
  3. oh tidak..bulldog..kena samak la jawabnye ni..=)

    BalasHapus
  4. Entry yg sungguh meragukan!! tapi aku tekan jugak link tu.. Malangnya makin kotor skrin laptop ni..

    BalasHapus
  5. ingatkan wujud software nii .
    rupenye... hahaha~
    sampai bile pun laptop nih berhabuk .
    hoho!

    BalasHapus
  6. hish, terperanjat kak oi.. hahahahah.. makin kotoq la skrin ni.. =p

    BalasHapus
  7. hahahaha...konfiden je tekan nk download..

    BalasHapus
  8. makin kotor ada la screen ni.. haishh. kena samak pulak ..

    BalasHapus
  9. yo yo o je.gigit ynn ni kang. eeeee geram huhu

    BalasHapus
  10. hahahha..lawak !

    kene samak la gini ..

    BalasHapus
  11. LMAO. Terkena den. haiyak. Buruk lah tu binatang tu. Kalau kucing boleh di terima ;Pp

    BalasHapus
  12. HAHAHAHA i tgk comment dulu ahahahahahahaa tapi nak try click gak. takpe, dah ready mentally HAHA :P

    BalasHapus
  13. Abess kena samak lak laptop ni..ahahaha

    BalasHapus
  14. HAHAHAHAHAAH, tertipu la plak! :P

    BalasHapus
  15. terime kaseh ats n3 nie yea..
    pasni latop ain kene samak betol2 nie..bg suci balik..
    hahha

    BalasHapus
  16. tak pepasal kena samak wa punya laptop..ish

    BalasHapus
  17. terkejut den.. nape lah ada anjing? kalau kucing, comel sket.. hee

    BalasHapus
  18. isk2...kenapa bukan chihuahua ke?? comel la sikit kan,,,hihi~

    BalasHapus
  19. wahaha , terima kasih anjing comel sebab bersihkan screen laptop saya . HAHAHAA

    BalasHapus
  20. waakaka.
    baca awal2 aku dah rasa pelik. boleh pulak ada softaware, padahal nak bersihkan skrin

    BalasHapus
  21. 1) aku dah agak ciskek!

    2) pc aku baru beli 3 hari. Bersih lagi :D

    BalasHapus
  22. cis ayam!

    makin comot ade laaa

    BalasHapus
  23. yess!! x kena c0z baca k0men dulu..hahhaha

    o0yeayy~~

    Jom j0in contest Ailyl..!

    BalasHapus
  24. haha.nasib baik aku x tekannn.seems like comment sume cam haram.haha.ynn ape ke bende tuhh??

    BalasHapus
  25. liyanaaaa! ahaha. ewwww! gelik~

    BalasHapus
  26. setelah membaca komen diatas, saya berasa gentar untuk mengklik link itu. :nanges:

    BalasHapus
  27. @shima

    ade anjing jilat skrin lptop...yekk..!! ade air liur die..nk muntah!

    BalasHapus
  28. Agak Gaban Gak Disitu ! hahahaha :D
    Nih Mcm Mne Nk samak Nih . . Atoi ai

    BalasHapus
  29. duh bau air liur ahhhh!

    hahaha.

    oooo mmg comel blog ni, patut arc13 kasi menang. haha.

    BalasHapus
  30. @Amirrah Zawani

    HAHAHAHHAA nasib baik, kalau tak i kene saman T____________T

    BalasHapus
  31. @Admiral Hafiz

    haha bukan selalu nak sengal sengal HAHA

    @lassiegewdix

    HAHAHAHAHAHA , biar je dia jilat tauu, jangan biar dia stop :P

    BalasHapus
  32. @Adha

    HAHA sila samak , entah apa apa software macam ni HAHA

    @WZulhilmi

    HAHAHAHA punya lah nak tahu apasal kan sebab tu kau click <3 syggg awk, HAHAHAHAHA ha, pasal makin kotor tu, saman la bulldog tuuuu

    @Darina ♥

    AHAHAHA ;p tu la pasal, tak akan berubah lah segala habuk, malah penuh air liur, eewww

    @liyana aziz

    HAHA makin nak tergelak baca respon u HAHAHA

    @suffer8zine

    sila try HAHAH banyak kali pun tak apa, free sahaja

    @Fyka

    HAHAHA HAHAH HAHAHA :D

    bangga i dapat buat org pengaruh HAHA

    @mcjust.lol

    haha itu lah, dah satu keje pulak T____T

    @Fatehah A.

    jangan lah gigit, takut i HAHAHHA

    BalasHapus
  33. @❤NazirahMoktar❤

    haha byk gila keje kene buat T____T

    @♥ Roshazzy Shag ♥

    tahu tak apa, i pun kalau boleh nak sangat harimau ke panda ke HAHA

    @Raisya Raof

    haha so u dah tekan belum ni? tertanya ni HAHAHA

    @Nadya


    hhahaha nnt ajar i samak laptop cemane T______T

    @Lina Khairunisa

    haha gurauan jeee :P

    @azryNaiN

    haha ynn tunggu je org bg tips samak laptop, nnt nak update HAHAHAH

    @LaiLa

    ahahaha bunyi mcm tak puas hati :((

    @adrina sidek

    kalau chihuahua pun i tak suka, geli HAHAHAHAH

    @Shira Shafrida

    itulah pasal :(( kalau boleh nak singa jeee

    @wannurfazrini

    haha tak comel punnnnnn :P

    BalasHapus
  34. @ayuna

    hAha comel kan comel kannn? :P

    @Drunbella Khoo

    ala gurau jeee :((

    @Affan Ruslan

    HAHAHAHAHAHA :P

    aku pun pelik gak memula HAHA :P

    @ARC™

    fuyoooooo ;p baru beli pc ye pakcik, kayaaa. HAHA

    @Huda Luna

    mana ada ayam dekat sini :P

    @Hashira Yusoff

    alaaaa tak bestnaaaaaaaaaaaaaaaaa tekan lah tekan lah :P

    @shima

    HAHAHA gambar anjing jilat screen la dear ;p

    @chentaMAYA

    HAHAHA geli yeee?

    @Anjung Streamyx

    bukan slalu :P HAHA

    @.:iss:.

    jangan sedih HAHAHA klik sahaja tiada sebarang keseraman berlaku

    @♥..permysuri_hati..♥

    haha jangan tekujat sangattt :P

    @Sy'Nota Kaizumi

    rakam sekali ye masa samak tu HAHA

    @YobSumo

    hwahaha :P bau air liur eh? eew jijiks T___________T haa, arc tu over gedik HAHA

    @fezaL Mohd

    HAHA HAHA HAHA HAHA :P

    BalasHapus
  35. oh tidak! kena samak da.hahahah. terkejut kowt ttba ada depan biji mata =_="

    BalasHapus
  36. addehhhhh... nasib jantungku masih sihat!!! huahuahua

    BalasHapus
  37. mana ada tak pernah le pulak org buat

    BalasHapus
  38. e'em.
    mmng sangat bersih la screen saya lepas guna software ni.
    hee~

    BalasHapus
  39. memang meragukan. huishhh. namun, tekan juga.
    hasilnya, memberangsangkan !
    kena juga minta bantuan mr muscle macam nih.
    huuu~

    BalasHapus
  40. cheh, terkejut btl .
    ingat apa laa td. geli je tengok laa.
    HAHHAHAHAA :))

    BalasHapus
  41. ohh sangat berkesan dan saya amat menyukai hasil nye lynn,
    saya syorkan pada kawan2 yea..
    hahahhah sengal..
    suka kat ko..i loike follow u le k??

    BalasHapus
  42. perghh, nasib baik xde masalah jantung...
    terkejut giler bapak kot...
    HAHA

    BalasHapus
  43. nasib baik dah baca komen. fuhh. dah tekan. tapi was was. ngeh~

    BalasHapus
  44. hakhakahak sengal! disaster ok :D

    BalasHapus
  45. grr...hahaha sengal!

    mak aihh kompe kene samak laptop kami semua..
    ngee~

    BalasHapus
  46. fuhh. nasib baik dah baca komen. baru bukak. kena sama' ni. ngeh~

    BalasHapus
  47. wehh ingat antu ke ape pas bace komen org² dlm 3-4 komen. upenye hanjing jilat screen. haha. naseb pc ofis. ta pyh samak. hahahahaa

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading