Rabu, November 10, 2010

Gosip hari ini ; Shaheizy sam dah bertunang ke?

Selamat pagi.

saya rasa saya macam ada mood untuk bergosip sahaja, bila suruh cerita pasal hal diri sendiri rasa macam tak boleh nak cerita sebab saya macam tengah sedih sikalang. sedih belum terubat lagi . tapi tak boleh entry ini entry gosip hari ini, bukan sedih hari ini faham tak liyana? faham tak? (T_T)




kecoh sekejap di dada blog hiburan apabila encik kacak saya tertangkap dengan tunang beliau akibat membeli musuh negara. heh silap orang betul lah anda tahu tak? sebelum saya naik hangin, sebenarnya saya nak cakap yang saya sebenarnya tunang dia tahu tak (pengsan cakap macam ni HAHA) tak tak, saya tahu tunang saya tak buat benda macam itu, tunang saya cari pau goreng sahaja tak cari benda lain T__T kasihan tunang saya kene tuduh tuduh tak elok tahu? (walhal rasa nak menangis baca shaheizy sam dah bertunang katanya )


hoi sibuk betul lah wannurfazrini tu :( sebok sebok HAHAA INI BELOG BUDAK SEBOK TU. CLICK SINI CEPAT

pagi ini, lagi haru bila sam baru follow twitter saya (sengih sengih) ini kerana saya memaksa beliau mengfollow saya malam tadi, dah lah ada twitteres yang cakap saya jujur sangat, tengok tengok pagi ini beliau dah follow dah. gembira hati ku ini, HAHAHAHAHA thankss sam :) nxt time kita pergi dating dekat zoo negara k :)

dua tiga hari orang masuk blog dengan keyword tunang shaheizy sam, ye lah ye lah saya mengaku secara tiba tiba saya bukan tunang shaheizy sam (T_T) HAHAHA malas ah buat entry camni, nanti orang emosi.


okai bai.

28 komentar:

  1. yang, bukan shaheizy comel tapi xy zakari=p

    BalasHapus
  2. pewwiiiiitt sam follow . haha !

    BalasHapus
  3. suka sam jugakkk. dia hensem oke. heheh

    BalasHapus
  4. Ynn , thnx serius terharu gila plus nak terjun bangunan !!! hidup Shaheizy Sammm !

    BalasHapus
  5. eh bukan sam tu dh kawen n ada anak ka?...tgah confuse nie huhhuhu...xminat dia 2pasal xtau sgt hik2

    BalasHapus
  6. my oh my!! kak ynn, ni mendatangkan kemarahan berganda ni! huawaaaaa.. menangis you tengok abg sam.. =p

    BalasHapus
  7. @fezaL Mohd

    HA HA AHAHAHAHAHA A :">

    maluuuu tapi mahu wkaka

    BalasHapus
  8. @.: zaNaz0ne :.

    sangat hensem cik grrr, bertuahnyaa dapat jadi wife dia :">

    BalasHapus
  9. @eiffel

    camtaek tu apa kah maksud nya T___________T

    BalasHapus
  10. @wannurfazrini

    ah tak puas hati tauu sepatutnya i je tauuu HAHAHA

    BalasHapus
  11. @izyanty collection

    HAHA sam belum kawin la :( tunang pun mcm belum? T____T

    BalasHapus
  12. @liyana aziz

    HAHAHAHAHA hensem sangat ah dia ni,makan hati kalau jd suami T____T

    BalasHapus
  13. la die ke artis tu??
    harap tak betul la

    BalasHapus
  14. @Cik Gallus Gallus

    bukan bukan jangan percayaaa khabar hangin T______Y

    BalasHapus
  15. kecewa la gadis2 kat luar sana ye....
    hahahahaha

    BalasHapus
  16. hoho~~
    even sy xkenal awak..sy ttp jeles sbb sam mem follow twitter awak...tidakkkk ! ! !
    huhu...ckop emo x?

    BalasHapus
  17. hmm, sampai sekarang terbelit belit nak menyebut nama si sam nie..:)

    BalasHapus
  18. sam da betunang ker ?
    i dont think soooooo

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading