Senin, Januari 24, 2011

Pelamin indah ayu raudhah dan zaquan adha.

Selamat malam.

semua orang sibuk nak cakap pasal bekas pakwe saya , zaquan adha yang sudah menjadi suami ayu raudah. tak apa aku tak terkilan sampai menangis pelamin anganku musnah sebab lelaki idaman aku masih menjadi lelaki idaman (faweez iqram lah siapa lagi) dan insyaallah akan tetap jadi lelaki idaman tapi tapi, bila aku tengok pelamin angauan ku igauan mu

cantiknya pelamin engkau ni weh. serius cantik gilaaaaaaaaaa.

cuba engkau bayangkan engkau bersama pasangan, di atas pelamin yang indah. di depan ibu dan bapa yang selama ini menjaga kalian dari sekecil tapak jari chibi, ke sebesar besar tapak tangan gajah, di depan adik beradik engkau yang siang malam kene pekik sebab lambat buatkan susu untuk adik dia yang kehausan, dan juga di depan kawan kawan yang membantu pembentukkan akhlak, minda dan emosi kita sampai besar. mesti mereka semua bahagia dan berbangga kan? oh oh my dinn.

dan cuba bayangkan pulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.











liyana lunia dan faweez iqram.
OHMYDIN ! hotnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! kah kah kah kah kah kah kah kah kah. comel pulak aku edit guna photoshop. aku rasa muka faweez nampak sesuai. muka aku nampak macam orang tua pulak dah T_____________________T

eh kenapa engkau letak liyanaa.com (sekarang dah jadi liyanalunia.com occay) besar besar? ehem sebab aku takut lah nanti abis bergosip penuh satu belog aku penat i tau nak tepis gosip liar (?)

// haku pom boley buat superimposing over macam itu. HAHAHApadahalmacamhapataHAHAHA

amik dari bang nara, dan sini

okaithnxbai.

45 komentar:

  1. haha, tekejut jap tengok gambar tu. LOL

    eh tapi seres pelamin lawaaaa

    BalasHapus
  2. adoi la! kreatif sungguh ynn ni ganti muka tu. igt letak muka taylor lautner td.hahahha!

    BalasHapus
  3. @adrinaqamarina

    comel kan pasangan itu kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! HAHAHA

    BalasHapus
  4. @Fatehah A.

    wahahhaa T_____________T tiba tiba nak perasan sendiri *menangis*

    BalasHapus
  5. hahahhahahaha...lawak giler gambar yang last tue!
    good job, pandai wat super impose :)

    BalasHapus
  6. hahahahahhaahahha ! osem editing . :p

    BalasHapus
  7. @ezan

    lawak keeeeeeeee? bukan ke sweet gambar itu *nangis*

    BalasHapus
  8. @mellow

    TERHARUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

    tq dalinggg HAHAHA

    BalasHapus
  9. heh..gambar awak and ehem2 tu sgt cute..!!
    huhu..
    nape skrg makin jarang update blog? hukhuk..

    BalasHapus
  10. @farysa

    cantik sgt sebab itu jadi idaman dikalbuuuu <3

    BalasHapus
  11. haha gambar last memang best lah kak liyana!

    BalasHapus
  12. wahh~ menariknya. cntik macam perkahwinan kayangan

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    BalasHapus
  13. walaaaaaaaaaaaaaaaa ~
    hot gilosss :)

    eheemm eheem .
    biler lagik cik kak ? :P

    BalasHapus
  14. HAHAHAHHAHAHAHAHA. gelak guling2. kiut ah gambar last tuh

    BalasHapus
  15. haha..xtahan ni tgk pic yg last..
    sampai dh xleh taip yg lain..good job..hehe

    BalasHapus
  16. ngehhhh ngehhh ngehhh *pengsan smbil ketawa* :p

    BalasHapus
  17. wah,tercapai cita-cita dia eh...
    pelamin tu sape reka...
    buatkan satu....

    yang last tu...coming soon kan ynn?hihi

    BalasHapus
  18. ahaha gambar last sgt sesuai utk bsanding di pelamin tu.. ^______^

    BalasHapus
  19. hahaha , boleh pulak edit gambar die ngan mamat tu ! lawak gila gambar tu x)

    BalasHapus
  20. wehhh.tengok pelamin cenggitu rasa nak bersanding lg skali..huhu

    BalasHapus
  21. hahhaahahaaa..

    yiyin u mmg gempak..hehee

    BalasHapus
  22. hahahahahahahaha sumpah lawak wehhh. penat aku tahan gelakkkkk hahaha

    BalasHapus
  23. frustrated, x tergambar dengan perasaan la kak yiyin.. yana masih dalam mood berkabung sebab pujaan hati sudah tak teruna lagi.. muahahahhahahahahahah
    hamboi cek,, gambaq tu, nala punya comei.. muahahahahha

    BalasHapus
  24. kene buang spek la..
    guna kanta lengkap..ecewah..
    berbahasa melayu baku pula saya =P~

    BalasHapus
  25. hehee
    lg suka pic yg bwh skali :p

    BalasHapus
  26. byahahahahahaaaaaa..camtaek!!!

    kahkahkahaktuih!sakit perut aku! xDDDDD

    cuba pkai picca len plak...msti lagi comel xP

    BalasHapus
  27. hadoi...lawak ok pic tu ahahha tp xpe..u amat kreatip ilike..hahah

    BalasHapus
  28. muka last tue akk tokleh tahan wehhhh.... meh jemput masuk tuan tanah baru akk.... jenguk sini yer... http://mimie1678.com

    BalasHapus
  29. kena buang spec kot baru nampak lebih muda dari ayu tu. ehehe.

    BalasHapus
  30. eiiii comelnye awk edit ahahahaha !!

    BalasHapus
  31. hahahaha..gambar super impose tu sumpah lawak!

    BalasHapus
  32. ha3.. kelakar lar gmbr sis yg edit tuh.. =p

    BalasHapus
  33. hehe..
    gambar edit tu mmg da bes..
    cun~

    BalasHapus
  34. HAHA tq koranggggg <3 hoopeee korang jangan ikut perangai saya yang perasan ini HAHHAHAHAH T________________________T

    BalasHapus
  35. hahaha, ok lawak gler.. hahaha..

    BalasHapus
  36. huhu.yg last sekali tuh..hot sanat! suwett.. 0_o

    BalasHapus
  37. comel gambo pasangan kat bawah tue..hehehe

    BalasHapus
  38. ok. faweeziqram mmg hensem.
    i ngaku kalah :)

    BalasHapus
  39. nice la sayam =)

    muke tu u letak besar mmg la nmpk macam tua.
    huhuhu

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading