Jumat, Oktober 17, 2014

Kim Kardashian Game Cheat | Full Energy

Kalau dua bulan lepas anda pernah terbaca Tips Buang Masa Dengan Bijak dengan bermain game Kim Kardashian: Hollywood menggunakan smartphone anda, maka hari ini saya ingin mengajar anda cara-cara anda dapat membuang masa dengan bijak tanpa perlu menunggu energy di dalam game tersebut penuh.

Potong stim betul lah kene tunggu lama nak penuhkan energy, kalau tertidur nanti dah nak sampai masa untuk task tu berakhir. memang stress juga ya main game ni. hangin tu juga saya ! lastly berjaya juga aku cari cheat untuk bagi full energy ! Begini lah cara-cara nak penuhkan energy dalam game Kim Kardashian: Hollywood !



Kim Kardashian Game Cheat | Full Energy


Just In Case you missed a step try this checklist again.
1. Open Kim K Game, double tap home button then swipe upwards (or to the right if you're using Android) so it is cleared.
2. Go to Settings - General- Date & Time- Turn Set Automatically button off. Set the date to a day ahead.
3. Go back to Kim K Game - as soon as it hits the loading screen cancel out quickly.
4. Go back to Settings - General - Date&Time- and turn the Set Automatically button back ON.
5. Go back into the Kim K game and wait 30 secs to a Minute.
6. After waiting, click the home button AND Go back to the Kim K Game and see your new energy & Enjoy.

Tetiba cakap omputih kan? padahal yang tetiba tu copypaste je arahan dari youtube! hmm faham ke idok? faham ke :(

Baiklah kalau tak faham meh aku terangkan memula kau buka la game macam biasa, main sampai energy jadi 0 kemudian kau tekan lama-lama home button kat handphone sampai keluar recent apps tu, kau clearkan game kim kardashian game ni dari list recent apps lepas tu buka setting, tukar tarikh jadi tarikh esok. jangan guna tarikh lusa nanti hilang fans kemudian kau buka balik kim kardashian ni tapi jangan sampai habis loading. bila nampak perkataan loading tu kau tekan home button, ubah balik tarikh jadi tarikh asal, kemudian buka kim kardashian kau TAPI kau kene tekan home button balik, biar game tu habis loading then lepas 10 saat dan KAU BUKA BALIK KIM KARDASHIAN. Aduhai ke lagi tak faham aku cakap bahasa melayu? KAHKAHKAHKAh! mudah je semudah ABC~

bye nak sambung main game, nak buang masa LOLOLO T_______T

9 komentar:

  1. Hohiho. Dekat game lain menjadi taak? Hahha.

    BalasHapus
    Balasan
    1. HAHAHHAHAHA boleh cuba, boleh cuba ! tapi kita ada game Kim K je dalam handphone T___T

      Hapus
  2. tak pena main game ni la.. -.-'

    BalasHapus
    Balasan
    1. mainnnn la. best! hahaha nanti boleh ketagih T.T

      Hapus
  3. ahhahaha. complicatednyaaa. mmg penat tnggu energy full. tu yg uninstall teruihhh. ahha

    BalasHapus
    Balasan
    1. memang complicated jugak. sakit hati HAHAHA

      Hapus
  4. sy pun main but bnyk hilang fans..

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading