Jumat, Februari 18, 2011

(Update) Jom sedut Kashaf Imani drama terbaru Beto Kusyairy dan Sharifah Amani.

Selamat malam.

malam ini memang tertunggu tunggu depan tv selalunya astro ria mesti keluarkan cerita comel comel kalau tak hantu, mesti cerita comel macam ungunya cinta dan kali ini aku tersenyum senyum depan televisyen sambil menonton kashaf imani. entah cerita apa ini? oh sebelum tu, tahu tak aku dah mula suka dekat beto kusyairy ini sebab dia comel lah HAHA tapi bila tahu dia dah berkahwin rasa macam kecewa gilaaaaaa ! eh kenapa nak kecewa pulak tsk

RADIUS ONE mempersembahkan Telemovie KASHAF IMANI

Sinopsis : mengisahkan sebuah keluarga bermasalah yang sudah terpesong jauh dari ajaran islam sehinggalah mereka ditimpa tragedi dan seorang gadis yang dapat melihat makluk di alam lain. imani dalam diam mencintai kashaf , menyimpan brgan yang telah kashaf buang tanpa pengetahuan kashaf, begitu tegar cinta imani pada kashaf. dan semakin tragis apabila kashaf di serang oleh kumpulan samseng dadah.

Dibintangi oleh Beto Kusyairy, Sharifah Amani, Normah Damanhuri, Wan Sharmila, Ismail Abdul Aziz, Khairilridzuan K'n, Noryati Taib dan Ain Satar.

TAK BOLEH CAKAP BANYAK SEBAB TENGAH NANGIS :(((

bertambah sedih bla dengar lagu ini. TIADA DUKA YANG ABADI.

benci gilaaaaaaaaaaaaa dekat adik dia si syamim tuuuuuu , wan syarmila belakon, aku rasa nak ketuk dahi dia bagi sedar sikit engkau tu bukan kaya tapi belagak macam orang kaya HAHA T_T nanti ada sedut sedut, aku share lah

lupa nak cakap, kakak haku kata farouk tu ada muka mcm pakcik sikit. (PENGSAN)



NOTE : sebab semalam hujan lebat dan engkau tahu lah astro mesti ada problem kalau hujan je siaran terganggu habis aku tengah nangis nangis tiba tiba astro buat hal apa jadi (?) terus aku pergi tidur sedih masa tu mata dh bengkak menangis tapi engding dia kau tak tahu apa. orang lain sibuk cakap engding dia, aku menangis dengan astro. TOLONGLAH astro, aku tak ada duit nak subscribe beyond lah. kau dah kaya raya pun still nak memilih. tak kesian langsung dekat pengguna. benci ! okay jadi jom lah sedut , i nak juga sambung nangis T___T

Credit team arys.

kbai.

35 komentar:

  1. makeup dorang seyes cam hantu. haha. =)

    BalasHapus
  2. @Cik Mary

    HAAH betul sgt sgt sgt AHAHA ;p i ingat tv i yg tak betul :(

    BalasHapus
  3. cter nie best!
    (^__^)
    ske sharifah amani sgt2 ~~

    BalasHapus
  4. @mayra aish♥

    sedih sgt cerita dia :( harap sgt kashaf tak mati. huwaaaaaaaa

    BalasHapus
  5. sedut2...jgn xsedut..ehhe..jap lg atau esok ada la koott untuk disedut...;p

    BalasHapus
  6. best kan cerita ni.
    i tgh tgk ni.

    mak i ckp, "mata mak dah rosak ke?
    atau tukang solek ni dah kehabisan make up?"
    hahaha. i jawab, dorang ni semua vampire.

    BalasHapus
  7. menyesal duduk dlm bilik T______T . kalau tak , sure dh tgk cite niehh , ish ishh :|

    BalasHapus
  8. huh!
    seb baek kashaf idup ^_^V
    syamim yg mati~~ #_#

    BalasHapus
  9. =,= best ke yiyin..cam tak best je..heheh..well, i jarang tgk tv la..nanti dah hbis belajar, baru tgk tv puas2..

    BalasHapus
  10. cite hantu ke?
    azma aizal yusoof direct eh?

    BalasHapus
  11. huuu tadi dah ngadapat tibi dah. sekali abah tukat tb al hijrah T____T

    BalasHapus
  12. Tak lama lagi kuar arr donlod link ni.. Hehe.. Aritu baru sedut ungunya cinta.. Tragis jugak.. Yang ni pon tragis eh? Huuu..

    Yang penting ade ungku ismail aziz.. Ngee.. :D

    BalasHapus
  13. cerita apekah ini? uhuk.. sedih bila balik kolej semua tak tau ape-ape.

    BalasHapus
  14. best betoi citer tu kn...hik3 terus minat beto lak...lalala..:P

    BalasHapus
  15. rumah OE tak ada astro...
    ayah OE tak nak beli sebab dekat rumah tinggal dia dengan adik bongsu OE je dengan ibu...
    dia malas nak bergaduh remote dengan adik OE...

    dekat asrama lagilah tak ada astro... tv ada, ariel peterpan (silap)... ariel tak ada...

    BalasHapus
  16. nasib hari ni balik kerja terus tgk tv..kalau tak, melepas tengok si kachak manis seorang ni..

    akk pun buat entry utk dia..sbb nama dia sgt unik. tgk2 ynn dh buat dlu..heee

    BalasHapus
  17. radius one memang selalu buat cite2 best!!

    BalasHapus
  18. nak tgk tpi macam takot jehh sbab ada bakar2 tuh. haha. tapi macam sweet je. kak ynn nnt sharing kalau ada sedut2. :)

    BalasHapus
  19. whoaaaa.dah lama tak tgk tv betul2.. =(
    kenapakah daku tiada hobi suka menonton televisyen nih.. =(

    BalasHapus
  20. dayum...ex aku lagi yang berlakon.....dlu clash time botak :P

    BalasHapus
  21. nak kena tengok nii..hari ape??pukul berapa citer ni kuar yiyin??

    BalasHapus
  22. cite nie mmg best.
    ade msj tersendiri.
    buat manusia insaf.

    best!

    BalasHapus
  23. btw xde link download ke....

    p/s: sedap gile blogwalking kt uni..tenet laju haram hehehe

    BalasHapus
  24. suke gak ngn beto ni..
    best tgok die blakon..
    mase tgok die blakon geng surau tu.. best gak..
    =)

    BalasHapus
  25. Sobss kashaf mati i bencikk cerita ni sobss sobss :'(

    BalasHapus
  26. lagu yang best..=)
    singgah and follow..

    BalasHapus
  27. aarrr,.. rumah sewa takdak astro... ni citer mcm best jea... uuwaaaa ;'((


    Untuk dia,..Maybe u tak ♥ i

    BalasHapus
  28. beto kusyairy !!!!. Saya minat awak <3. (p/s: suka face dia yang comell, cute). Jangan marah yaww, HAHA .

    BalasHapus
  29. To Cik Ezy.. memang betul beto berlakon gile best, da la cute, HAHA. Saya pon tgk dia berlakon citew geng surau...

    BalasHapus
  30. aduh macam rugi ja xtengok..ramai cakap cita ni best...arggghhh napa la mlm td ngntok awal..agak2 bila lah ulangan nya

    BalasHapus
  31. waaa...macam bez je cite die...tapi xdp tgk...sdey...

    BalasHapus
  32. uik cite SENJA ke? << (twilight)

    BalasHapus
  33. kashaf x mati,, syamim yang mati

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading