Selasa, Juli 21, 2009

i lev unisel

i love unisex. ehhhh unisel.

selamat pagi. macam tak penah² I nak update awal pagi mcm ni. baru pukul 12am. relax lah :P btw tadi I jalan² alah setakat jalan² dari sebuah belog ke sebuah belog biasa lah tu kan. keluar juga lah peluh HAHA.

:bofu_03::bofu_03:

tadi buka ym, ada tira on da line. borak² bergosip dgn tira mcm setahun tak jumpa padahal budak unisel dah start final exam this week dan maksudnya ini minggu terakhir budak² tu dekat unisel. peh gila tak tahan sebab pejam celik pejam celik dah dua bulan budak² tu belajar.

*budak² i cakap? semua tu dah layak kawin dhhhhh jadi mama dgn papa dh :P

:bofu_05::bofu_05:

so i pun rajin² la buka la website unisel. lama dah tak buka eh bukan i malas nak buka, tapi dorg yg malas nak update HAHA kan bagus kalau bagi i jaga website tu tiap² hari i update HAHA comel tak comel tak? mesti boleh pasang iklan nuffnang dekat situ kan? ecece dah boleh la i beli barang sehelai dua cardi baru atau belanja fwzQram yang comel makan dekat sushi king sampai perut jadi kembung mcm ikan kembung +__________+

:bofu_23::bofu_23:

aik, apa cerita sebenarnye ni? okayy okayy jangan confius. entry kali ini mengenai universiti tercinta. i sambung balik perenggan di atas lah u olss. bila i buka website unisel i mcm wahhhh dh cantiknyee pemandangan kat unisel ni kannn


itu gambar censeleri i tauu uolss. vise censelor saye datin seri rosmah mansor tauu. korg kenal x? :P

:bofu_08::bofu_08:

eceh macam baru je semalam die tukar header tu padahal dah berkurun dah dorg mencantikkan website ni. sampai ada rasa nk kidnap lah gambar tu buat header belog ini KAH KAH KAH macam comel gila lah bukan guna header gambar unisel tercinta HAHAHAHHA benci betul lahhhh

:bofu_41::bofu_41:

lepastu i scroll ke bawah. nak baca news lahh uolss mane tahu dh di update ke ape ke. ni borang untuk msuk e residen ni x keluar2 pun? tak paham i ni uolsss +_____________+ siapa² yang rajin2 tu tlg eksplain kat i. apasal e residen tak de keluar² pun?


baca lah uolsss, dekat kotak hitam tuuu, i dh siap kotakkan dh *ganti dgn bulatkan :P

aihhh budak unisel belum balik dah bagi jadual masuk untuk sem depan. ni nak perli i ke ape neh? +___________+ mentang² i cuti bersenang lenang dorg kuarkan awl² okay lepastu i macam okay lah, i bajet masuk 16ogos. rupanyaaaaa




:bofu_24::bofu_24:

tskkk +_____________________+ 12hb dh kene masuk balik tsk ni kenape ni? nak buli ke ape? oh mayb sebab awal ramadhan jatuh 22hb. jadi dorg cepatkan la supaya masa budak² unisel busy buat add/drop subject masing² masih boleh makan dan minum. cuba bayangkan waktu puasa, kami kene ulang alik dari falkulti ke censeleri yang jauhnya dalam 470km HAHAHA serius macam menipu nak gila tskk +______+

*serius berfikir positif gila kan? :P

:bofu_39::bofu_39:

saya ni bukan apa, test JPJ saya bila pun saya tak tau ni. bangang betul lah org tua ni ( bukan maksud saya untuk trainer saya. bukan ) bila la nak setel clss ni. dah la tiap hari rabu baru nak buat test. bukan nak buat ari sabtu ke ahad ke. tension betul la. esok kene call pakcik tu. esok saya nak setel 6 jam class *macam berani je saya nak cpt² test ni BAHHAHAHA

:bofu_35::bofu_35:

okay lahh. saya nak relex kan jiwa saya. lagi er 3 minggu saya boleh layan anda semua. lebih baik anda bermesra dgn saya sekarang. nanti belog dah bersawang dah takda siapa yang peduli. HIK HIK HIK btw saya mungkin akan menghadapi final exam pada 30 NOV - 20 DEC. selepas itu practical yahOOOO. boleh gatal² dgn supervisor wkaka :P jadi saya nak cari mana² syarikat yang nak amik saya untuk practical *bunyi2 kan loceng mcm eskem :P

:bofu_48::bofu_48:

ohhh ni sebenarnye entry ape ni? semua pun ada sampai saya pun tak faham dah. KAH KAH KAH. babai nak study subject digital logic puan suziyanti. nanti akan belajar sambungan dari subject ini HAHAH.

:bofu_44::bofu_44:


ehhh dah lah malas nak fikir. saya cuma tahu nak paksa pakcik tu abiskan driving clss saya sebelum saya jadi hulk hogan KAH KAH KAH okay lahh. saya sebenarnye saje nak bermain dgn emoticon bofu ni HAHA comel gilaaa +___+ lempang kang.babai nite²

:bofu_48::bofu_48:

12 komentar:

  1. semangat gila awk nk ke unisel,haha

    xpe2,sepanjang pemergian awk bia saye yg jage adik awk,hikhikhik

    BalasHapus
  2. blowie.

    semangat? +________+ entry yg penuh dgn rse benci mrh dan er itu adalah semangat?

    SAYA CERAIKAN AWAK dgn talak 5 HAHAHAHHA

    er. adik saya pandai la jaga diri eee :(((

    BalasHapus
  3. hahaha,aku nmpk ko teruja dgn emoticon bofu ni,aku yg tgok pun teruje..hehe

    BalasHapus
  4. PJM.

    HAHA teruja skali ka? wahhh tu la abis penuh entry muka bofu budak oren hik2 :P dh rmai bloggers tak guna emoticon tu yg ynn guna :P heee

    BalasHapus
  5. ye ye.
    ynn dh nak msk cllge blk.
    ahah.
    dh xjeles dgn dia sbb asyk bersenang lenang dkt rumah tcinta je.
    heheheh. :)

    slmt kembali ke unisel ye cik adik manis :)

    BalasHapus
  6. hanim.

    hahaha kejammmmm :(( smpai hati i sedih gila la mcm ni rse nk menangis satu perigi dh air mata huk2

    sedihnyee nk main RC :((

    BalasHapus
  7. alahai comelnya entri u kali ni . sukanya i baca. okay okay. i dah nak kembali berblog ni . kah kah kah :P

    BalasHapus
  8. rara.

    HAHA entry org tgh emosi lah u +____+ eh ehh, cpt kembali skg asik bercinta je ni HAHAHAHA

    BalasHapus
  9. wehh
    muka u macam roomate i
    i iangtakan dia ada blog ta kasi tau i

    sorry silap plak

    BalasHapus
  10. shazika.

    ehh betul ke mcm rumate u? HAHA rmai gila kembar i. nnt kim slm dkt die ey :)

    BalasHapus
  11. PERTAMA SEKALI. KELAKAR GILA TIME BINATANG TU TYPE LAJU2.

    ehh tercaps lock pulak.

    okay okay enough enough.

    sygg, tolong cari housemate untuk i. :D

    BalasHapus
  12. dianna.

    OMG COMEL GILA BILA CAPSLOCK MCM NI HAHAHAHAHA

    eh u nak i tlg cari kan housemate? OMG boleh nanti i iklan kan okay HAHAHAHA

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading