Senin, Mei 31, 2010

Mari kita pijak bayi ini.

selamat pagi.



setiap manusia terutamanya perempuan mesti nak rasa pengalaman seorang ibu, yang tiba tiba ada benda hidup dalam perut lepas tu mula fikir bukan bukan takut alien yang mengandungkan lepas tu nampak benda tu bergerak gerak ada macam sirip tajam tajam kononnya alien okay dah itu pemikiran saya sahaja biasa lah setiap kali ada cerita alien mesti nak tengok lepas tu fikir bukan bukan nasib baik belum kahwin (?) nanti dah kawin semua benda macam itu kita kene lupakan. okay dah, perenggan pertama yang merepek khas untuk anda :D

oh oh kenapa semakin hari semakin ganas manusia ini? lepas satu kes , satu kes lagi and hari ini ada lagi makcik nak femes pergi pijak bayi sebab dia dituduh mencuri telefon bimbit?



SEORANG wanita yang dituduh mencuri telefon bimbit mengamuk dengan mencampakkan bayinya sebelum memijak kanak-kanak itu. Pertengkaran menjadi serius dan polis terpaksa dipanggil.

Apabila seorang anggota keluarga pelajar itu turut campur tangan dengan menolak wanita itu, dia melakukan tindakan mengejutkan dengan mencampakkan bayi yang didukungnya dan memijak-mijak kanak-kanak itu sambil menjerit membantah tuduhan pelajar berkenaan.

Bagaimanapun, bayi berkenaan terselamat dan wanita itu ditahan oleh polis untuk siasatan lanjut


agak agak kalau engkau lah jadi polis, apa tindakan paling setimpal untuk minah bodoh otak letak bontot ni? bagi gua, benda yang dia buat dekat budak tak bersalah tu kita balas dua kali ganda dengan apa dia dah buat T_______________T

btw semalam tengok tak 21 hari?macam mana budak kecik kene culik dalam masa 21hari dia trauma dan boleh lupakan emak dan bapak dia. mungkin ini sebab susahnya nak jumpa budak budak yang hilang lepas tu kita tak tahu apa jadi dekat dia macam kes sharlinie. kalau dia masih hidup kita doakan lah dia sentiasa dalam keadaan selamat dan dipulangkan balik tapi kalau dia dah tak ada semoga dirahmati Allah haih .

jadi emak emak dan bapak bapak jangan lah leka, kita yang belum kahwin ini pun kene ingat kucing pun kene curi ini pulak budak budak. lagi pulak jenis yang buat sedap lepas tu dah ada benih engkau pergi buang T_T

okay bai.

43 komentar:

  1. asal la baby tu yang kene?
    iskkk. teruk betol~

    BalasHapus
  2. @Ery Farieha

    sampai sekrang pun tertanya tanya kenapa baby tu jadi mangsa, kenapa perempuan tu tak pijak org yg tuduh dia? T______________T

    BalasHapus
  3. baby tuh comel.sanggup dye pijak..ni nak kena pijak ni..sengal ja.kasi potong itu kaki!

    BalasHapus
  4. cerita semalam tu budak tu macam dah ketakutan padahal dia dah jumpa emak dia dekat mall tu kan. dia boleh tengok je T_____T tapi budak tu serabai sangat hahahahaha. tapi kes sharlinie tu kan, tsk, manalah dia agaknya. at least kes nurin ada juga mayatnya. macam sharlinie ni haih :(

    BalasHapus
  5. syian baby tu..saket tu..

    BalasHapus
  6. @Emora Valeria

    kasi potong bagi buaya makan atau kasi ular makan kaki dia lepas tu potong kaki tu. KAH KAH KAH gila kejam :(

    BalasHapus
  7. @Rara

    cerita tu best kalau budak comel yang berlakon sebab lagi rasa macam nak marah je. sebab bdk yg belakon tu mmg selebet wakkaa :P haah langsung tak ada khabar cerita dia :( tsk kesian sgt sharlinie . haih

    BalasHapus
  8. @ayuna

    itu lah pasal :( sedih sgt sggtt tengok dia menangis

    BalasHapus
  9. oo..cite 21 tu macam cite csi lah...orang yg kena culik kena brainwash.. sampai terpaksa mangaku identiti lain sebagai dirinya... takot sungguh manusia sekarang. tak payah pakai mesin basuh canggih2 pun dah boleh brain wash kan?

    BalasHapus
  10. citer 21 hari smlm mcm sedih sangat. smp trauma tak kenal mak bapak. apa lah mak bapak sharlinie tu rasa bila tgk citer smlm tu kann.

    BalasHapus
  11. giloss nak pijak2 orang. pijak balik perut dia tu kang?!!

    BalasHapus
  12. pompuan yg pijak anak dia tuh ptt letak kat hospitak sakit jiwa je. dah x betol la kowt. isk3

    BalasHapus
  13. @nfahk~

    ala tak tengok pun csi T_T heee er, tu la pasal, teruk sangat tapi nasib baik lh dalam cerita tu budak tu tak kene potong tangan kaki semua T_Y kalau yang sebenar2 yang kene potong kaki bawak pergi myanmar memang tak ada harapan dah :(((((

    BalasHapus
  14. @Haneem

    tu lahh, dlm cerita 21 hari pun dia dh lupa emak dgn bapak macam mana kalau setahun? dua tahun? haih ksiannya bdak2

    BalasHapus
  15. @Syira ITIK KEJ♥M

    haa tu lah kita pijak dia sampai keluar usus dia. patut buat 2x ganda dari apa yg dia buat :(

    @n.a.n.a

    masih tertanya2 kenapa dia buat baby tu mcm tu :(

    BalasHapus
  16. geram beno dia dengan baby tu agaknya huhu

    BalasHapus
  17. apasal la bangang sangat! takda otak ke POMPUAN jahanam tu >.<

    BalasHapus
  18. bila gila + emosi lebih
    macam2 boleh jadi

    BalasHapus
  19. e kejamnyer...kalo i jd polis, i ajak semua polis2 tu pijak2 die balik..tgk..sakit tak...huhuhuuh T______T

    BalasHapus
  20. kalau saya , tembak je mak dia kat situ .
    hidup pun x guna T______________T

    BalasHapus
  21. kalau I yang hilang u rindu kat I tadi nanti? awwww

    BalasHapus
  22. cian nyer baby tu.. dia xbersalah pom.. urm..

    BalasHapus
  23. @liyanaa.

    tapy kite penah TERpijak kucing..
    xsengaja..huuu..
    T___________________T

    BalasHapus
  24. @Liyanaa.

    tapy kite penah TERpijak kucing..
    xsengaja..huuu..
    T___________________T

    BalasHapus
  25. x phm lah. Kenapa nk pijak pulak? dh mereng kut..

    BalasHapus
  26. @Eciz

    tapi kenapa dia geram dgn baby tu walhal dia yang dukung baby tu :( HAIH

    BalasHapus
  27. @Nur Adlina

    otak dia ada, tapi akal dia sumbat dlm lubang bontot kot T____________T

    BalasHapus
  28. @joegrimjow

    walhal benda kecik bukan di tuduh membunuh lepas tu kenapa lah budak tu jadi mangsa T_T memang dia gila lah kot

    BalasHapus
  29. @~Miss_eiyDa ~

    haah tu la pasal, i siap buat mcm rikishi selalu buat. kalau u layan WWF mst u tahu hee

    BalasHapus
  30. @Fieyda

    haah :( lagsung tak guna lah perempuan tu

    BalasHapus
  31. @amoi

    i buat tak tahu saja HAHAHA

    BalasHapus
  32. @ayuna

    KENAPA ACIK PIJAK KUCING TUUU :(

    dah lah acik pjak mimi dulu tsk

    BalasHapus
  33. @WZulhilmi

    tulah lain kali pijak lah awak :P

    BalasHapus
  34. jom kita wat trip ke tempat perempuan tu & pijak dia beramai-ramai.
    agakagak dia marah tak?.
    T______________T

    BalasHapus
  35. @Ery Farieha yela, bila dh gila, apa pun tahu kan..huhu

    BalasHapus
  36. yela, bila dh gila, apa pun tahu kan..huhu

    BalasHapus
  37. Jom pok pompuan tu ramai2..hoho..

    BalasHapus
  38. stressed people make stressed action...
    that explains a lot...

    BalasHapus
  39. bodoh nak mampos lah..haih marah nih!

    BalasHapus
  40. klu nafsu telah menguasai akal..ini la jdnya..
    biar akal mengawal nafsu br selamat..

    BalasHapus
  41. sakit hati betul tengok/baca berita mcm nie..jom pakat pijak kepala mak baby tu plk :) otak takde ke..adoii dh mcm campak patung pun ada..huhu

    BalasHapus
  42. aku tak paham dengan apa yang terjadi..

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading