Selasa, Mei 18, 2010

ruang untuk diiklan sebulan percuma. Di SINI ;p

selamat petang :P

sebenarnya saya macam kekeringan idea untuk anda semua membaca. kira idea untuk memberi bahan bacaan anda agak kering. kalau nak bagi basah macam susah jadi saya berdiam diri sahaja lah kalau boleh tolong lah bagi idea untuk saya basahkan kemudian baru lah boleh saya jamu kan entry yang tidak berkualiti tetapi menarik untuk anda KAH KAH KAH (sebak tiba tiba T_T)

okay lah untuk buatkan entry menarik tetapi tidak begitu berkualiti untuk menjamu, saya macam nak buat entry pendek sahaja tapi kita tengok lah betapa pendek nya entry ini sebab kalau saya dah menaip habis lah dunia ini. (aik, kenapa habis? entah sebab idea kering dia pun habis?) tiada point disni kita abaikan sahaja.



saya dah mengambil keputusan untuk meletak kan banner kawan kawan di colum bertajuk gigi. dan tahniah kepada rara and ailyl yang selalu menyokong saya di belakang atau orang kata tulang belakang saya sebab mereka adalah sifu saya. ailyl selalu cakap i dengan rara idola dia tapi sekarang ailyl kene tahu yang ailyl adalah sifu i juga sekarang. tq very much sebab ajar buat LIKE facebook dengan kotak comment yang comel itu. oleh sebab sifu, mereka berdua adalah orang pertama yang saya letak dalam colum gigi selama sebulan. FREE OF CHARGE sahaja selama sebulan heh.



jadi saya macam decide nak letak empat sahaja banner untuk mengelakkan keberatan belog saya yang sedia berat. eh feedback anda tentang keberatan belog juga saya perlukan sebab anda yang membaca belog ini. haaaa cepat cepat email saya, siapa cepat dia dapat. selama sebulan i tolong uols ni. and i nak feedback uols. nanti i akan email seorang demi seorang untuk feedback sama ada berbaloi tak pengiklanan i ni KAH KAH KAH :P




and and siapa nak exchange banner boleh saja ambil banner i tu tempek dekat ur belog. TQ v much :D

// i sekarang tengah paksa rara letak banner i dalam belog dia. AGAGAGA

// siapa yang teringin nak tahu pasal unisel boleh tengok belog izzat . hehe tq sbb suka dgn gambar yang tak ada watermark tu HAHA ;p

// makesure banner kau orang mmg interesting untuk di klik tauuu. jangan yang bermaksud lain lain sudah.


36 komentar:

  1. babyyy thankyou sebab memberikan pengiklanan percuma selama setahun (HAHA setahun ah baru best). i pun nak buat jugak pengiklanan tapi u rasa blog i berat tak sekarang ni? T__________T

    BalasHapus
  2. rarawr.

    baby, setahun eh? kalau setahun, kene tukar banner tu setiap bulan supaya menjadi sentiasa interesting lah HAHAHA hoi buat lh buat lh ehem ehem ;p i rasa tak berat lh sbb koneksyen umah i tgh okay. mmg pantas berkilau2 tauuu

    BalasHapus
  3. eh chop! rara oh rara..i dah brape hari xleh masuk belog rara...asal klik je keluar "this account has been suspended". kenapakah??

    BalasHapus
  4. cik lebiu.

    haaa u create guna photoscape . senang tauu semudah abc lagi lagi kalau u nak buat animated.

    i punya banner 100% guna photoscape sahaja :P

    BalasHapus
  5. wuuu..dah ada tapak iklan.. hmm, akak aritu suruh aily tlng create header.. coding ada dkat dia.. kalu tak dah boleh mintak ynn ltak skrg.. HAHA.. h

    eh, kalau kena byr letak brapa sebulan?

    BalasHapus
  6. boleh pulak tnya soalan tu, apa daaaa...
    nak buat sendri yang malas ni
    huhu

    BalasHapus
  7. kak feeezzz

    haaa :P tak apa ynn boleh amik dekat belog ailyl, copy image url saja :P btw nnt ynn kene tgk feedback jgk. kalau tak okay, tak letak lah iklan ni HAHA

    BalasHapus
  8. hazzy.

    kan gua dh ckp sebulan percuma mulai hari ini sampai 18/6 HAHAHAH :P

    haa guunaa photoscpaeee :P

    BalasHapus
  9. haha..sayang ynn.. mwahxx... :D free kn? akak da letak banner ynn dekt blog akak yg kurang glamer tuh :D

    BalasHapus
  10. hoi free ke hoi. ni yang mcm semangat nak buat banner sendiri ni tgk banner budak rambut oren ni handsome semacam. HAHHA

    BalasHapus
  11. kak feez.

    sama sama <3 hihi jgn lh ckp kurang glemer, abis ynn pnye belog ni lagi lah T______T

    hernee.

    comel mcm siapa mcm siapa mcm siapa? HAHAH :P

    haneem.

    ye lah free sebulann lama tauu ;p
    lepas tu kene byrrrr kot HAHAHAHA

    BalasHapus
  12. haha thank you liyanaaaa. SAYANG YOU LEBIH. muahaha ;-*

    BalasHapus
  13. nak letak banner i kt belog u boleh x ynn??tapi siapalah i kan...cm ta layak je :)

    BalasHapus
  14. wahh, comel tauu banner kak ynn. gerak gerak gituu =)

    BalasHapus
  15. ailyl.

    haaaa jgn lebih sgt bahaya :P

    zqah.

    tq dear. pdhal i tahu hodoh T_T

    nurain hassan.

    tak apa lh u email je lah. klik dkt contact tu :)

    syue.

    heee gerak gerak tapi tak cantik pn T_T

    BalasHapus
  16. cemana nak buat banner comel2 camtu ekk??

    BalasHapus
  17. banner sy lagi hodoh .. dah tengok kan ?
    x menarik pun =(

    BalasHapus
  18. huh, macam menarik je. hehe..comel je banner awk ;)

    BalasHapus
  19. masih tertanya-tanya camna nak buat animate banner macam tu..saya tau buat banner static je..adoii ilmu tak cukup lagi ni :(


    - - -
    Nasihat Untuk Lelaki Dan Hakikat Perempuan [Versi Fitrihadi] Part 1

    BalasHapus
  20. terima kasih korg sbb ckp banner sy comel walhal tak pun sebenarnya T_T

    buat fitri. saya create dekat photoscape sahaja :)

    BalasHapus
  21. fitri hadi.

    u kene download software dia <3

    kakak deena.

    heee tipuuu mana ada comel T____T

    BalasHapus
  22. liyana:: tengs tempek banner i.i nak tempek banner u lak la..i suke belog u :))

    BalasHapus
  23. ain.

    tqqqq. eh eh panggil awk ain tak apa ke? ihih

    i pn suka ur belog <3

    BalasHapus
  24. lawa la banner tu..tlg wat utk i satu leh? hehe i reti nk main photoshop

    BalasHapus
  25. ynn..hak3.panggil ain lagi bagus la dari awak taip panjang2 nurain hasan.hehe~

    BalasHapus
  26. xpo.

    tipuu ni ;p

    haaaa, org guna photoscape sbb photoshop tak reti T_T

    BalasHapus
  27. nak nak nak...
    untuk setahun.. =P

    BalasHapus
  28. Waa, tahniah ynn!!! Bagus idea u ni, tapi tu la, blog i tak femes la, hehe, confirm takde org nak sewa tapak or anything, hehe. :D

    BTW, best of luck ok! Chaiyook!

    BalasHapus
  29. dekat photoscape boleh eh? camne eh? buat tutorial sikit hehehe :P
    i pernah blajar buat ni kat flash kot tak silap i time kt matrix dulu. tp lupa. hehehehe :D

    BalasHapus
  30. Err, klau banner yg buruk bleh join GIGI kah? Sy punya banner x menarik ler.. =P

    p/s: Apapun thnx sbb pic ngan link tu ya ;P

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading