Selasa, Januari 25, 2011

makan hati tengok awek mamat sepah cun gila (!)

Selamat petang.

malam tadi, sambil sambil lipat kain yang sebakul iteewww dalam pukul sepuluh malam macam tu tertengok lah sepah silalalitamplom ke apa tah kenapa pelik sangat nama tajuk drama korang ni sepah? bagi je lah sepah silalai ke sepah sibujang pompom ke kan senang aku nak sebut (T_T)

sambil menonton aksi pakcik pakcik sepah, sambil tu mata duk aim dekat mamat tinggi lampai dalam group sepah tu. nama manja dia yang famous amos pun mamat juga. tapi nama sebenar Mohd Noor bin Murad . sambil mata duk aim aim, mulut pun sibuk bergosip dengan kakak,

mamat ni takda makwe ke? dia hensem (!)
entah, shuib pun dah ada siti sarah raisuddin takkan dia takda makwe.
hmm
rupanya pagi tadi masuk ofis , kecoh dan tersebarnya gambar mamat dan makwe dia. TAHU TAHU JE HAKU NAK SANGAT TAHU SIAPA MAKWE MAMAT. dah lah sekarang makan hati. sekarang tinggal shaheizy sam je masing single. kalau shaheizy sam confirm couple dengan liyana shamsudin, makan hati berulam paru lah aku T_____T

// nasib baik saya ada mamat mata sepet ihik.

okaithnxbai.

58 komentar:

  1. mamat sangat hot dalam gambar ni.tetibe cair hati tengok beliau =p

    BalasHapus
  2. @Emora Valeria

    oh betullahhh. tak apa dia baru jadi awek. masih ada harapan (stress)

    BalasHapus
  3. wah,hot and spicy tol awek dia..
    btollh org ckp,awek hot mst lekat dgn mamat yg sdg2 je..

    BalasHapus
  4. sepah lalalitamplom tu kdg2 best gak tgk
    lawak bodoh gile
    hohohk

    tp x cam lak muka mamat2 sepah ni. hahaha

    BalasHapus
  5. @Cik Dara

    hotttt ! semua gadis gadis suka mamat dr rajalawak lah, one point kalau hensem mcm zizan :P grr

    BalasHapus
  6. ahahaha. hoi. takda update pasal khurafat keeeee? :p

    BalasHapus
  7. @Ery Farieha

    kadang kadang tak suka sbb dorg kasar. sangat kasar HAHAHA tapi aku tetap suka sepah <3

    BalasHapus
  8. @Rara

    AIK? bukan kah sudah update? T________T

    BalasHapus
  9. bile tengok mamat sepah ni.. dalam pic ni..comel la pulak..tp awek die siyes comell

    BalasHapus
  10. hahah MAMAT ? nama pacik kita. hahahaha dia kekadang hensem weh. hehe

    BalasHapus
  11. PERGHHHHH..MAKAN NASI WEH..MAKAN NASIK KERABU RRR CANI...

    BalasHapus
  12. cun minah tuh..cm mix pn ye gakz

    BalasHapus
  13. @Liyana Lunia. wkakakaka dah ke? T_____T i tak perasan, hik hik hik

    BalasHapus
  14. ehem.. jangan tamak. nanti orang tamak die selalu rugi.

    BalasHapus
  15. Suka jeff sepah.. Heehee.. Mamat ni abang dia blogger populer.. Lagi hot.. Dan single rasanya.. Ekekeke..

    BalasHapus
  16. jep sepah hensem gak ape. lawak dia lagi ah makan hati. hahaha
    jep dah couple ke tak ek? (nak jugak...) haha

    BalasHapus
  17. smpai skrg gua tak phm perempuan ni.. kah kah

    BalasHapus
  18. smlm jumpe sam kt klcc ^_______^
    dan dengan perempuan. T_T sedih jugak!

    BalasHapus
  19. wah..wah..minat mamat2 sepet ye..huhu

    BalasHapus
  20. mak ai..segak bonar larh hai..

    BalasHapus
  21. cun cun! tp nk tgk muka dia dari depan...lalalala~

    BalasHapus
  22. @Cik Tqah

    mamat memang comel. tapi takpaaa, sesuai sgttt bertuah lah syuhada dapat mamat ni sebab mamat lawak la tgk muka dia asik nk gelak HAHA

    BalasHapus
  23. @Zana Zingaa.

    wkaka mamat manaa? aiyokk mamat manaaa tu, ni mesti mamat kat sunway yang kitaaa duk gosip2 tadi eh HAhAha

    dia bukan kekadang ahhh tapi selalu je ensemmm :(

    BalasHapus
  24. @kue

    itu laaa :( sesuai dgn diaaa wuwuwuw

    BalasHapus
  25. @fyra

    aiyokkkk, hampa terus hati saya :( ahahha

    BalasHapus
  26. @Finaz Jaafar

    dlu ynn minat abang dia, rodi pemain gitar kumpulan kristal ;p

    BalasHapus
  27. @Anip™

    pehhh nampak dh aura jeles tu keluar dr telinga HAHA

    BalasHapus
  28. @Rara

    hoiiiiiiii makcik comel ni tak komen punnnn T__________T

    BalasHapus
  29. @0sh!Nz d' sen0r!ta

    HUWAAA betul terus tamak, terus nak dekat budak mata sepet je :(

    BalasHapus
  30. @asybedazzle

    perempuannnn ;p HAHAHa tapi kalau nak tahu blog gosip semua lelaki pegang :(

    BalasHapus
  31. @FarhanaDr

    serius ke ? abg dia punya blog yg mana 8eksaited nak tahu HAHA

    BalasHapus
  32. @Cik Cekodok

    dia mmg kasar kan. ksian shuib :( slalu shuib kene buli HAHA

    BalasHapus
  33. @MyzaAli

    YEKEEEEEEEEEEE? :( sedih kenapa tak tweet awal awal HAHAHAHAH tapi takpe, skrg nak dkt si mata sepet je :(

    BalasHapus
  34. @Elia Si Jejariruncing

    HAHA nasib baik saya pun ada boyfie mata sepet kalau tak, angau laaa dkt KFCM ;ppp

    BalasHapus
  35. @suffer8zine

    geget jariiii la awak awak smua eceh HAHA

    BalasHapus
  36. Hahahaha.. Abang dia dah lama dah berblog.. Since 2005.. Popular di kalangan blogger yang kaki fotografi dengan kaki travelling..

    http://rushmooradt.blogspot.com/

    BalasHapus
  37. serius cun habis awek die kan..heheh..yiyin..gmbar tersembunyi itu lagi jeles tgk tau..heheh

    BalasHapus
  38. owh...pompuan tuh mmeang lawa giler...

    BalasHapus
  39. Shaheizy Sam aritu ada buat kenyataan cakap dia tak ada girlfriend lagi!!! Shag cop dulu :P

    BalasHapus
  40. x payah la nak makan hati sangat.. yana ni, frust tertonggeng2 sebab zaquan dah kawen.. hikhikhikhikhik.. u got abg faweez!! hahahah

    BalasHapus
  41. xpernah tgk pown sepah tuh...tp cm cun jerk awek dia

    BalasHapus
  42. uikkss..mcm mix je awek si mamat ni..

    BalasHapus
  43. aku lagi makan hati berulam jantung pisang..
    perghhh...

    sengettt!!!

    BalasHapus
  44. mcm ada iras juliana evans..
    santekkk!!

    BalasHapus
  45. knapa saya sorang ja yang x kenal mamat tu??
    ahahha.serius tak kenal.
    maaf.mmg jenis yg x mengikot perkembangan semasa.
    nyeh nyeh nyeh

    BalasHapus
  46. perghhh tak sangka dapat awek secun tu. tgk cam bangang2 je. haha.

    BalasHapus
  47. cehhhh! mamat sepet tu,sepet sungguh eh! kita tak tau la mamat dah ada makwe...sekali tgk pehhh?! cun abis !

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading