Jumat, Januari 21, 2011

siapa kata muka baru bangun tidur tak cantik? T_T

Selamat pagi.

dulu, saya pernah ada satu entry bertajuk katty perry lebih gorgeous dari haku kan? siapa tak tahu boleh click tersebut. betapa lah haku memuji beliau sebab beliau memang lawa, semua perfect lah kan sampai haku terkagum kagum nak ada muka comel macam katy perry lah kan tapi sekarang sila buang perasaan kagum sebab .



secara tiba tiba pergi belog cik tipikal, aku tertengok muka katy perry baru bangun tido (T_T) tak ada lah perfect sangat, lawa lagi aku bangun tido , rambut aku gerbang gerbang pun aku rasa muka aku lagi lawa KAH KAH KAH .



tapi tak apa katy, saya tetap suka awak walaupun suami awak yang tak berapa nak hot tu dah tunjuk muka bangun tido awak. HAHAHAHA tak apa terima lah semua orang ada natural beauty dia sendiri mekap tebal tebal pun bangun tido tetap natural beauty T__________T tak macam aku, everytime everyday natural beauty sebab aku tak pandai mekapHAHAHAHAHAgilaHAHA

okaithnxbai.

38 komentar:

  1. artis mat salleh selalu mekap tebal selalunya.cuma kita je rasa diorg ade natural beauty.

    boleh search gambar artis hollywood without make up. ramai yg ..huhuhu...sadis..

    BalasHapus
  2. gile kurang ajar ckp katty perry tak lawaa . alia tembak nak ? ishh Y.Y

    BalasHapus
  3. hahahaha..lawak la..tpi itu la natural beauty kate org..
    muke baru bgn tido adelah yang paling cantik

    BalasHapus
  4. @Sophie Al-yahya ,

    tapi tapii , jessica alba lawa ape . cube tgk niehh : http://i341.photobucket.com/albums/o382/koreanstyle_album/jessica-alba-without-makeup.jpg . ahaha XD

    BalasHapus
  5. comel je..hubby dia tu je senget..
    hehe

    BalasHapus
  6. muka dia cam biasa je bila tak make up..huhuhu

    BalasHapus
  7. a'ah la wey!

    aku pown rasa, muka aku bangun tdo lg comel!kekdg aku rasa muka aku baru bangon tdo jauh lagi comel dr dah lama bangon!byahahahahahaaha

    BalasHapus
  8. bkn nak ckp la tp nak ckp jugak.
    mcm muka haku je lg comel bila bgn tido hhhehe

    BalasHapus
  9. masyaAllah,ingatkan gmbr fake tadi..haha
    lelaki suke ape tgk muke pompuan klau bgun tdo..tetttt

    BalasHapus
  10. nampak sangat efek mekap tu bagi impak besar kat die. kalo tak mekap biase je kot. tapi die comel bila mekap. hihihi. kite boleh geng. sebab saya pun tak reti mekap.

    BalasHapus
  11. alaaa, kenapa muka die bangun tido macam.. emmm.. macam x comel sgt. haha. tapi comey je jugak :P

    BalasHapus
  12. sama cam laki dia ja bila bangun tidoq
    heheh

    BalasHapus
  13. make up mmg merubah segala..sy pn nk kena blajar make up ni..hehe

    BalasHapus
  14. hmm..salunye foundation dorg je tebal gile..haha.. :D

    BalasHapus
  15. agak2 yna termasuk golongan yg comel tak bila bangun tido...hehe

    BalasHapus
  16. haha even kita punya rambut gerbang cm singaa, tapi tak malu pun kann dengan acik n ayuna. hehee natural tu. hehee

    BalasHapus
  17. hahaha sengal je..muke pucat

    BalasHapus
  18. huhu, make up mmg wat semua org nampak lawa. ;)

    BalasHapus
  19. untung lah liyana..everytime natural beauty u!!;-)

    BalasHapus
  20. make up memg nampk lawa.. tapi natural beauty jimat dan senang.. :)

    BalasHapus
  21. aku bukan rasa, aku YAKIN aku lagi lawa dari katty perry.... (mak aku ajar supaya berkeyakinan tinggi. he he.....)

    BalasHapus
  22. he :) c0mel gk katy perry 2 bgn td0..msty tyme t'kejut bgn 2 laki dy snap pic nih..hahahha

    BalasHapus
  23. @Fatin Syahira Ramli

    heppp mana ada lawak. ini entry seriusssssss ! gagaga

    BalasHapus
  24. @Sophie Al-yahya

    ahaha nnt ada masa terluang ynn cuba search, serius dh selalu tengok lindsay ke apa kn,tp tak pernah nak tgk katy perry :( skrg nak cuba cari megan fox HAHA

    BalasHapus
  25. @❤NazirahMoktar❤

    HAHAHA muka itu lh bakal suami kita suka nnt T_T

    BalasHapus
  26. @ika~~

    hubby dia mmg senget :( sian kakak katy i, haha

    BalasHapus
  27. @eiffel

    whahahah muka bgn tido paling comel ! haha

    BalasHapus
  28. hehe. klakar la. muka katy perry tu tak boleh blah. beza gila woo~

    BalasHapus
  29. seriyes muka bangun tido dia tak macam kakti pari . x)

    BalasHapus
  30. uik KP ke tu? mcm bukan je . haishhh !

    BalasHapus
  31. comel jgk katy perry ni bgun tido.... :)

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading